VIDEO CARD

Η VIDEOcard είναι μια καλαίσθητη θεματική ταχυδρομική κάρτα, που έχει
τη μορφή φακέλου, μέσα στον οποίο περιέχεται η ίδια θεματική αναφορά,
με ψηφιακή εγγραφή δεδομένων βίντεο και ήχου σε DVD.

Το DVD περιέχει βίντεο με προσεγμένη επιλογή από τα ιστορικά, πολιτιστικά, αρχιτεκτονικά αξιοθέατα της κάθε περιοχής, καθώς επίσης και εικόνες από την σύγχρονη καθημερινή ζωή, με πρωτότυπη μουσική επένδυση. Έχει σκηνοθετηθεί, βιντεοσκοπηθεί και μονταριστεί από καταξιωμένους επαγγελματίες και
το αποτέλεσμα είναι απολύτως επαγγελματικό.
Υπάρχει αφήγηση σε εξ (6) γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής. Τα κείμενα είναι γραμμένα από φιλόλογο – ιστορικό, οι μεταφράσεις έχουν γίνει από την Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών. Ακόμα υπάρχουν φωτογραφίες σε συνεχόμενη ροή (slide show).
Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να αποστείλει την VIDEOcard ταχυδρομικά – στην πίσω όψη του φακέλου έχει σχεδιασθεί η αντίστοιχη γραμμογράφηση σαν αναμνηστική κάρτα – ή ακόμα και να την αγοράσει σαν δώρο ή προσωπικό ενθύμιο.
Τέλος, να σημειωθεί ότι η καινοτομία της VIDEOcard του δυναμικού αυτού προϊόντος, καταχωρήθηκε στον ΟΒΙ (Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας)
ο οποίος μας έχει χορηγήσει το αντίστοιχο μοναδικό Πιστοποιητικό Χρησιμότητας.

Εθνικό Ιστορικό Μουσείο

Εθνικό Ιστορικό Μουσείο

Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο λειτουργεί από το 1884 και είναι το παλαιότερο μουσείο της νεότερης ελληνικής ιστορίας στην Ελλάδα. Ανήκει στην Ιστορική και Εθνολογική Εταιρεία της Ελλάδος, που ιδρύθηκε το 1882, με στόχο τη διαφύλαξη και προβολή κειμηλίων και μαρτυριών που φωτίζουν την ιστορία του Ελληνισμού, από το 15ο αιώνα μέχρι τις μέρες μας. Από το 1960, η σπάνια συλλογή του, στεγάζεται στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.περισσότερα..


Ρόδος

Ρόδος

Το πανέμορφο νησί της Ρόδου έχει ένα μοναδικό φυσικό σκηνικό, που δεν παύει
να εντυπωσιάζει εξαιρετικά τους
επισκέπτες του.
Εξερευνήστε το νησί της Ρόδου – έναν από τους πιο ενδιαφέροντες και δημοφιλείς προορισμούς της Μεσογείου – στο DVD!
περισσότερα..


Σαντορίνη

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη, με ένα πανέμορφο και συναρπαστικό τοπίο, είναι ο πιο δημο-
φιλής και κοσμοπολίτικος προορισμός του Αιγαίου. Τα σπάνια ευρήματα ενός πλούσιου πολιτισμού, κάνουν το νησί
αυτό μοναδικό.
Ένα αληθινό χάρμα οφθαλμών. Ανακαλύψτε την Σαντορίνη στο DVD! περισσότερα..


Κεφαλονιά-Ιθάκη

Κεφαλονιά-Ιθάκη

Κεφαλονιά, το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου. Ένας κατάφυτος ευλογημένος τόπος, με εξαιρετικές γεωλογικές ομορφιές. Ένα νησί με πλούσιο πολιτισμό και ιστορία.
Ανακαλύψτε την Κεφαλονία στο DVD !

Ιθάκη, το νησί του Ομήρου, η πατρίδα του Οδυσσέα … Ένας συμβολικός προορισμός των πολύπειρων σοφών ταξιδιωτών.. Η παγκόσμια … γλυκιά πατρίδα.
Ανακαλύψτε την Ιθάκη στο DVD! περισσότερα..


Αθήνα

Αθήνα

Ανακαλύψτε την πόλη που έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στον πολιτισμό της ανθρωπό-
τητας. Η θεϊκή, δαφνοστεφανωμένη Αθήνα δικιά σας στο DVD! Τα φώτα του πνεύματος που μεταλαμπάδευσε η Αθήνα, μένουν για πάντα ζωντανά! περισσότερα..


Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική

Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική

Ανακαλύψτε την Θεσσαλονίκη, την Ελληνική πρωτεύουσα του Βορρά, μια πόλη με τεράστιο ιστορικό παρελθόν, το διαμάντι όλων των Μακεδονικών πόλεων! Ζήστε τη ζωντάνια και την ποιότητα που προσφέρει αυτή η σύγχρονη πόλη.
Την πολυπολιτισμική πόλη που φιλοξενεί τόσα καλλιτεχνικά φεστιβάλ.
Την αγαπημένη πόλη των διασημοτήτων !

Ανακαλύψτε την Χαλκιδική, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα! Με ακτογραμμή πάνω από 550 χλμ. , 46 βραβευμένες ακτές με γαλάζια σημαία. Ταξιδέψτε και ανακαλύψτε τις πιο όμορφες παραλίες στην Ελλάδα! Απολαύστε την οργιαστική φύση και ζήστε την έντονη νυχτερινή ζωή. περισσότερα..


Κέρκυρα

Κέρκυρα

Εξωτικό σκηνικό, μαγικά χρώματα, ρομα-
ντικά φεγγαρόφωτα, παρθένες παραλίες, χρυσές αμμουδιές και κρυστάλλινες, σμαραγδένιες θάλλασες…
Στα σίγουρα δεν υπάρχει κανένα άλλο νησί σ΄ ολόκληρο τον κόσμο, με τόσες ομορφιές μαζεμένες. Ανακαλύψτε την Κέρκυρα στο DVD! περισσότερα..


Κρήτη

Κρήτη

Όποιος πατήσει το πόδι του σ΄ αυτό το νησί, αισθάνεται μια μυστηριακή δύναμη να διαπερνά τις φλέβες του, νιώθει την ψυχή του να ανασταίνεται.
Ανακαλύψτε την Κρήτη στο DVD! περισσότερα..